Grupperejser til Spanien med masser af indhold

Facebook circle black small
r

travel smart

VENGA TRAVEL ORG instagram-icon

ON-LINE TEST

linkedin_grey-111d2c020ed540b162c118860b5d3d94 r r r

Nemt og  helt uforpligtende

Testimonial

Som ny lærer var det en meget stor udfordring, at skulle i gang med at planlægge den første studietur. At vi satte Venga Travel til at klare det meste af opgaven var noget at det klogeste vi har gjort.

 

Vi havde en super kommunikation med Mette Kühnel allerede i planlægningsfasen.

 

Vi blev mødt i lufthavnen af Mette, som fulgte os ned til bussen. En halv time senere havde vi fået nøglerne til vores ”apartamentos”, der alle var med stue, eget køkken og en lille balkon. Eleverne har senere tilkendegivet, at stedet vi boede, var noget af det bedste ved hele turen.

 

I løbet af ugen havde Venga Travel arrangeret virksomhedsbesøg hos det spanske bryggeri ”San Miguel”, skolebesøg og undervisning på en nærliggende skole, fodboldkamp mod et spansk hold (det gør vist ondt endnu;-) ), afsluttende middag med de spanske spillere, en kulturel vandring i Málaga by og en festlig dag i Tivoli World.

 

Alle steder hvor vi kom, følte vi os velkommen og rigtig godt modtaget.

 

Venga Travel har den fordel af de arbejder fra Spanien. De kan altså tage rundt til de relevante virksomheder, skoler og hoteller og tjekke op på om de nu holder hvad de lover.  Der er ingen misforståelser om forventninger eller aftaler. Det er rigtig dejligt at vide som rejseansvarlig.

 

Hasta pronto!

Del:

testimonial-1

Camilla fortæller:

Blandselv

"Bland selv" Studierejser

TO BE

INSPIRED!

Inspiration til studierejsen

Temapakke

TEMAPAKKER

Mange forskellige

Testimonial

"For andet år i træk, har Venga Travel arrangeret spansk studietur for Rungsted Gymnasiums 3g spansk hold.

 

2013 var første gang vi havde Venga Travel til at arrangere vores tur for 60 elever.

 

Vi havde en fantastisk tur med et meget fint og varieret program, hvor elevernes kommunikative færdigheder på spansk hele tiden blev udfordret.

 

2014 havde vi efter evaluering med vores elever og Venga Travel foretaget nogle få ændringer, som yderligere udfordrede vores elevers spansk kundskaber på en helt fantastisk måde, og jeg har allerede bestilt studieturen for 2015 hos Venga Travel.

 

Vores elever har i år givet sprogskolen og det varierede program med bl.a spansk skolebesøg, guidet tur i Málaga, fodboldkamp/flamenco og intercambio med spanske unge topkarakter!"

 

Saludos Margrete Martos (lektor i idræt og spansk på Rungsted Gymnasium)

Margrete fortæller:

Testimonial

Vi har benyttet os af Venga Travels fantastiske service de seneste to år og i en tid hvor vi lærere i højere grad må prioritere vores arbejdstid er det vidunderligt, at man kan overlade alt det praktiske til en professionel rejsearrangør.

 

Vi fortæller blot Venga Travel hvad vi har lyst til og så tager de den derfra. Uanset ønskets beskaffenhed har vi hver gang fået det som vil ville have det og til en meget rimelig pris.

 

Det er ganske enkelt fantastisk og vi kan trygt anbefale Venga Travel til enhver skole samt team af lærere, der skal afvikle en studietur til Spanien.

 

Af aktiviteter har vores idrætsklasser bl.a. dykket i Middelhavet, Klatret på klippevægge, cyklet i bjergene, danset flamenco og været på besøg på Alhambra i Granada.

 

Derudover har Venga Travel endvidere også formidlet kontakt til lokale alt efter behov.

 

Vi kan trygt og varmt anbefale Venga Travel til alle lærere der skal planlægge en studietur.

 

DBH

Nick og Charlotte, Falkonergårdens Gymnasium

Nick og Charlotte fortæller:

Nick og Charlotte
7ecce5128f
Nav 1 right white large

Flere testimonials

Testimonial

Så er vi alle vel hjemvendte og har fået pakket ud. Turen har været en stor succes, og det er i høj grad jeres fortjeneste.

 

Alt var mageløst organiseret, og fordragene og møderne med alle de mennesker vi fik lov at komme i kontakt med var yderst interessante.

 

Eleverne var velforberedte hjemmefra og kendte emnet kulturmøde fra den teoretiske side, men at få mulighed for at være midt i det gav dem oplevelser de får med sig resten af livet, og det har de givet udtryk for under hele opholdet.

 

Javier kunne med sin ungdommelige charme og store viden om byen fange eleverne i sin rundvisning og gav dem lyst til at komme tilbage for at udforske byen mere. Eleverne nød flamencotimen med Ana og prøvede at se ligeså 'aflamencado's ud som hende. Juan Antonio kørte os sikkert og roligt til Gibraltar og hjem med stort smil på læben og hjalp os at få et pas tilbage som toldbetjenten 'havde fået med' ;-). Clive Golt, med sit indgående kendskab til Gibraltars situation, vakte meget interesse og formåede at skaffe et helt hold af sympatisører for Gibraltar i tilhørsforholdet. Teresa modtog os med åbne arme på IES Los Boliches og det ser ud til at flere af eleverne har udvekslet adresse og blev motiveret til at opretholde kontakter.

 

Og så var der Rosa fra Venga Travel som så fint introducerede os til 'Juan' eller Soleiman - den afrikanske indvandrer, som virkelig fik udelt opmærksomhed fra eleverne. Han har uden tvivl ændret deres syn på de mange mennesker som arbejder og lever på denne mere prekære måde. Det er i hvert fald den tilbagemelding jeg har fået fra mange af de unge mennesker. Han gjorde det på en vældig fin måde med et smil på læben, selvom mange spørgsmål var ret personlige og kunne minde ham om barske situationer. Mange mødte ham senere den samme aften, da han var på arbejde som strandsælger på restauranter og cafeer og fik mulighed for at snakke uformelt videre med ham og købe nogle småting - det gjorde alle glade. Jeg håber, at han også oplevede mødet positivt.

 

Programmet var tætpakket og der var ikke meget fritid, men alle er enige om at studieturen har været utroligt vellykket! Og så var der jo aftenerne, hvor de trygt kunne gå rundt i Arroyo og nyde livet a la española. Logiet var også helt fint og langt over lejerskolestandard. Eleverne var glade og taknemmelige. Et par klimaanlæg og ventilatorer trængte til udskiftning, men det kunne ikke sløre det positive generelle billede.

 

Mange tak også for den praktiske sidste-minut hjælp med kørestol og krykker - uden de to hjælpemidler ville vi ikke have klaret turen med Liv.

 

Jeg har allerede anbefalet jer på Spansklærerforeningens FB og både Kirsten og jeg vil meget varmt anbefale jer rundtomkring. I er alt det som jeres reklame siger ;-) - og mere!

 

Un saludo muy cordial y hasta la próxima!

Un abrazo

Sylvie

Sylvie fortæller:

Sylvie Cifuentes